Метеоролозите отбелязват, че поради прекомерната активност на Слънцето на 3, 4

...
Метеоролозите отбелязват, че поради прекомерната активност на Слънцето на 3, 4
Коментари Харесай

Задават се силни магнитни бури, вижте кога

Метеоролозите означават, че заради несъразмерната интензивност на Слънцето на  3, 4 и 5 септември  на Земята ще има магнитни стихии с показател 6 (висок). През този интервал би трябвало да сте изключително деликатни, защото бурите въздействат отрицателно на здравето на хората, пише zdrave.to.

На  13 и 16 септември  също се чакат междинни магнитни стихии. През този интервал е по-добре да избягвате тежка, мазна храна, алкохол и енергийни питиета.

Прогнозата за слънчеви и геомагнитни стихии се пресмята благодарение на сателитни системи на NOAA, TESIS и научни интернационалните метеорологични лаборатории по целия свят, тъй че дава точни резултати, написа zdrave.to.

Бременни дами, дребни деца и възрастни хора попадат в рисковата зона на метеорологични удари. Хората с проблеми със сърцето или кръвоносните съдове е най-вероятно да бъдат наранени.

По време на магнитни стихии може да стартира да ви болят главата и ставите. Появяват се проблеми с кръвното налягане, сърцето и съня. Също по този начин през този интервал може да се появи незаинтересованост, експанзия, безпокойствие и страхове.

В такива дни би трябвало да си осигурите здрав сън и да не се преуморявате. Необходимо е да се понижи прочувственият и физическият стрес, да се почива повече.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР